Delicatesse Zoet en Hartig

delicatessen
Een greep uit het zoet & hartige delicatesse assortiment. Voor de complete productlijn bezoek onze webshop

De categorie delicatessen onderscheidt zich qua samenstelling in hartige delicatessen en zoete delicatessen.
In alle soorten van deze categorie, zoals bij de mosterd en bij Terschellinger kruiden, zijn de natuurlijke ingrediënten volop aanwezig. Een eetlepel van deze kruiden toevoegen aan crème fraîche of roomboter geeft een fantastische saus of kruidenboter. Onze mosterd is een zachtzure mosterd waar kleine stukjes gedroogde cranberries een zout/zure smaak toevoegen aan een sublieme mosterd.
Omdat ons eiland omringd worden door Noordzee en Waddenzee, vindt u in ons assortiment ook delicatessen recht uit zee. Handgebakken chips met zeezout en zeewier. Zeekraalcrackers en de waddenzouten met en zonder kruiden.

De categorie delicatessen zoet wordt volledig beheerst door de gedroogde cranberries. Gedroogde cranberries die alle natuurlijke ingrediënten nog bevatten en in diverse soorten geleverd kunnen worden. De gedroogde cranberries, die bij ons onder de term Lekkerbesjes worden verhandeld, kunnen vergeleken worden met krenten of rozijnen maar zijn steviger van structuur. Gedroogde cranberries kunnen heel geleverd worden of 1 of 2 of 3 keer gesneden worden. De 1x gesneden variant wordt veel in gerechten, gebak en ovenschotels gebruikt. De 2 en 3 keer gesneden varianten zijn zeer geschikt voor bakkerij producten. Andere lekkernijen zijn nog chocoberries (gedroogde cranberries met een chocolade jasje), de zuurtjes in de vorm van ouderwetse snoepjes en koekjes met fijn gesneden gedroogde cranberries. Opvallend is ook hier de lange houdbaarheid.

Cranberry webshop

Cranberryroducten bestellen? Bezoek: www.cranberrywinkel.nl