Alcoholische Dranken

assorti_alcoholisch
Een greep uit ons assortiment. Voor meer alcoholische dranken bezoek de webshop

Ons alcoholisch assortiment is in fasen opgebouwd met oplopende alcoholpercentages.
De wijnen zijn van langdurige gisting, dit in verband met o.a. de zuurtegraad van de pure sappen. Na een gistperiode van c.a. 1 jaar worden de wijnen naar oude eilandrecepten afgemaakt en gebotteld. We onderscheiden de rosé (8.5% alc.), de Terschellinger wijn (10% alc.), de Terschelling Heidebloesemwijn met vlierbes (12% alc.) en de eilanderwijn met lamsoorhoning (10& alc.) Samenvattend kunnen ze geschaard worden in de categorie, aperatiefwijnen.

De tweede categeorie, de aperitieven, bestaat uit 4 smaken en heeft als basis de wijnen. De vier aperitieven hebben alle een percentage van 14.9% alc. en zijn geproduceerd in de smaken caramel (de Babbelaar), de smaak van Heidebessen en kaneel (de Plukkersborrel), de smaak van Koffie-Cacao (Lobke van Sil) en de smaak van limoenen en duinvruchten (Willem Barentz). De laatste categorie is van sterk alcholische samenstelling. De Cranberrylikeur (20% alc.) heeft een volledige cranberrysmaak en als likeur matig zoet. Vervolgens presenteren wij de Honinglikeur, met een alcoholpercentage van 22%. De toegevoegde lamsoorhoning zorgt voor een vol zoete likeur.

Tot slot is er de Cranberry kruidenbitter, genoemd naar de beroemde strandjutter Sil. Een stoere bitter met een alcoholpercentage van 20%. Aan al deze alcoholische producten ligt de cranberry ten grondslag.

Cranberry webshop

Cranberryroducten bestellen? Bezoek: www.cranberrywinkel.nl